WEB ANALYTICS
WEDNESDAY

Missa inte Danmarks största gratis analytics event

Web Analytics Wednesday är ett internationellt nätverksevent, som samlar digitala analytiker och marketing personer till föreläsningar från digital och marketing profiler från både Danmark och utlandet. IHH Nordic har sedan 2007 regelmässigt arrangerat WAW i Köpenhamn, och från år till år även arrangerat det i Århus och i utlandet.

Kom med till en kväll med de stora talarna från hela världen, samlat med cases och trender från online och analytics branschen. Lär dig mer om hur ni kan få mer värde från en online data, utvidga ditt nätverk och möt branschkollegorna över en öl och en god bit mat.

Tidigare keynote-föreläsare är bland annat Mike “ipullrank” King, Eric Peterson, Clancy Childs, Jeff Saur, Chris Goward, Craig Sullivan, John Ekmann och Simo Ahava

Nästa WAW: 21. februari 2018

Kom med till en kväll med stora föreläsare från Danmark och utlandet, cases och trender från online och analytics branschen.

Lär dig hur ni kan får mer värde från er online data, utvidga ditt nätverk och möt dina branschkollegor över en öl och en bit mat.

Det är gratis att delta. Anmäl dig redan idag!

Det får du ut av att delta på WAW

  •        Du utvidgar ditt nätverk
  •        Du lär dig om den senaste utvecklingen inom analytics
  •        Du blir inspirerad av spännande och relevanta case
  •        Du lär dig nya möjligheter inom web analytics