UDDANNELSE

Det kræver indsigt og opdateret viden at arbejde klogt
og opnå succes i en digitalt foranderlig verden

Se kurser og kommende kursusdatoer

Vi delar med oss av vår kunskap – delta på en av våra många kurser

Sedan 2005 har vi föreläst på de största konferenserna i både Europa och USA, och vi är med och definierar de senaste trenderna med vår forskning och utveckling.

Hos IIH Nordic är vi dedikerade till att alltid vara uppdaterade med den nyaste kunskapen och forskning, samt fördjupa oss i nya digitala möjligheter. Denna kunskap delar vi med oss på våra kurser, workshops och föredrag. Den rätta kunskapen har avgörande betydning för er digitala utveckling.

Låt IIH fylla på med ny insikt i er digitala verktygslåda, så att ni kan lägga fokus på era blind spots och därmed få bättre möjligheter för att optimera er digitala närvaro. Läs mer om digital utbildning hos IIH nedanför.

Kurser

Våra undervisare är erfarna, certifierade konsulter, som själv har haft stor framgång inom det de undervisar i, så att du säkert får en hög facklig nivå med både teori och praktik, Undervisningen är baserad på cases, som har gett resultat för företag så som Rockwool, Telia, FLSmidth och många flera över både B2B och B2C branschen.

Analytics kurs
SEO kurs
AdWords kurs
SEO Advanced kurs
Content Marketing kurs
Digital strategi kur
Data Studio workshop
Analytics Advanced kurs

Kommande kurser

24. Maj 2018SEO Basic KursusKöpenhamn
28. maj 2018Google Analytics BasicKöpenhamn
30. Maj 2018Google AdWordsKöpenhamn
13. Juni 2018Google Analytics AdvancedKöpenhamn
19. och 20. Juni 2018SEO Advanced KursusKöpenhamn
21. Juni 2018Digital Strategi KursusKöpenhamn
27. Juni 2018Content Marketing KursusKöpenhamn
23. august 2018Google AdWordsKöpenhamn
29. august 2018Google Analytics BasicKöpenhamn
30. august 2018SEO Basic KursusKöpenhamn
5. september 2018Content Marketing KursusKöpenhamn
11. september 2018SEO Advanced KursusKöpenhamn
26. september 2018SEO Basic KursusKöpenhamn
27. september 2018Google AdWordsKöpenhamn
3. Oktober 2018Google Analytics BasicKöpenhamn
4. oktober 2018Social MediaKöpenhamn
11. oktober 2018Data Studio WorkshopKöpenhamn
24. oktober 2018SEO Basic KursusKöpenhamn
1. november 2018Digital Strategi KursusKöpenhamn
7. november 2018Google Analytics BasicKöpenhamn
7. og 8. november 2018SEO Advanced KursusKöpenhamn
21. november 2018Google AdWordsKöpenhamn
5. december 2018SEO Basic KursusKöpenhamn
12. december 2018Google Analytics AdvancedKöpenhamn

Vi kan verkligen rekomendera IIH, om ni behöver en bättre förståelse för internets roll i kommunikation och i företaget

Malene Romme MørchGlobal Marketing Coordinator hos Dansac

Det är otroligt kompetenta och inspirerande undervisare på kurserna hos IIH Nordic. Jag har varit på flera av deras kurser på avancerad nivå, och har alltid fått full valuta för pengarna.

Mette SørensenOnline Marketing Ansvarig, Marginal Reklamebureau

Jag har alltid fått med mig mycket kunskap när jag varit på kurs hos IIH Nordic. De har branschens bästa medarbetare, och det är lätt att se, att de är mycket kompetenta och engagerade människor. Det är inspirerande, och man får blodad tand för att gå hem och använda de tips och tricks som man lärt sig.

Ditte Holst JeppesenSimonsen & Weel

Häftigt att bli lärd av erfarna hands-on specialister, som vet vad de pratar om, och som vill förmedla sin kunskap!

Susan OlsenOmnius

Workshops

Företagets online aktiviteter är ofta väldigt individuella.

Projekt, mål och målgrupper är olika, likaså är vår rådgivning. Därför är det ofta mycket stora skillnader i, vilken kunskap och erfarenhet som behövs för att säkra att just ert företag får stört möjliga värde.

Genom en skräddarsydd workshop får ditt företag möjlighet för att sammansätta precis den agendan som ni önskar, med extra fokus på de områden som har stor betydelse för er.

IIH Nordic erbjuder workshops inom: Web analyrics, E-mail marketing, SEO-text, SEO-teknik, Google Analytics, Goolge AdWords, SoMe, Facebook, Online PR och branding etc.

Erfa-grupper

Var del av ett nätverk där kunskap, inspiration och kompetenser lyfter din professionella nivå till nya höjder och ger er verksamhet ett försprång

Mötena består av ett professionellt upplägg från IIH, och därefter blir medlemmarna en del av debatten genom att dela med sig av sina egna erfarenheter, utmaningar och best practice. Var beredd på att dela din kunskap med gruppen, hålla mötenas innehåll förtroligt och styra mötets innehåll efter ert egna behov.

Du kommer vara den enda medlemmen från er bransch i din grupp, så du kan tryggt dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Föredrag

Hur hanterar man som företag en digital transformation? Vilka nya villkor kännetecknar sälj i den digitala tidsåldern? Vad är trenderna i 2018? Och hur ser framtidens arbetsplats ut, kommer vi använda intelligenta verktyg och machine learning?

IIH Nordic’s specialister och partners håller regelbundet föreläsningar på konferenser, både i Danmark och i utlandet, precis som vi håller föreläsningar för både danska och internationella verksamheter, styrelser och ledelsegrupper som vill ha inspiration och sparring på olika ämnen inom t.ex. Strategi, digital transformation och framtidens arbetsplats.

Vill du veta mer? Skicka ett e-mail och ring +45 70 20 29 19