DIGITAL MARKNADSFÖRING

Skapa mer värde genom att förstå kundresan

Investera i online marknadsföring med fokus på branding, försäljning och kundlojalitet

Digital markandsföring innefattar många områden, och det är viktigt at ha en god förståelse över kundens resa för att kunna använda de olika kanalerna på bästa sätt och för att de ska kunna arbeta tillsammans för att ge er mest möjliga värde.

Vår stora data insikt ger oss möjligheten till att sätta rätt KPI’s, som i slutändan skapar högst möjliga ROI för ert företag. Med den djupaste förståelsen och senaste teknologin arbetar vi smartare och mer effektivt med allt från SEO och SoMe till SEM, display, YouTube, e-mail marketing och programmatic buying m.m.

Vi lägger kontinuerligt till nya tjänster och är dedikerade till att utveckla ny teknik, som säkrar att ni får maximalt värde från er insats. Vi vill vara ledande inom branschen, och håller alltid ett öga på den senaste reserchen och den senaste kunskapen, för att säkra att vi alltid har kunskapen, teknologin och resurserna för att hjälpa ert företag med era behov.

Google AdWords

AdWords-marknadsföring är en av de viktigaste digitala kanalerna, som kräver både specialist kunskap och multikompetencer för att nå succé. Hos IIH pratar vi om digitala företag, och inte endast i fackliga termer, så som CPC, CTR, CPM, QS och CPO.

Vi vill utveckla kunder som ställer höga krav, och som ger oss förtroende i vårt arbete, så att vi tillsammans kan skapa mätbara resultat, med hjälp av den senaste teknologin och kunskapen, tillsammans med en stor affärsförståelse.  Vi utbildar andra byråer ibland annat AdWords genom Google Partner Academy.

Tjänster: löpande hantering av AdWords, expert uppsättning av konto, AdWords validering, ad hoc uppgifter och workshops.

Kontaktperson

Thomas Hermann

Head of Digital Marketing
hermann@iihnordic.com

Kontaktperson

Christian Doeleman-Lassen

Head of SEO & CRO
christian@iihnordic.com

SEO

Sökmaskinsoptimering kan vara den billiga vägen till fler besökare på er hemsida. De flesta besökare hittar er sida med hjälp av sökmaskiner så som Google, och med rätt insatts kan vi hjälpa er med att höja er placering.

Sociala medier

På de sociala medier kan ni skapa och stärka relationen med era kunder, och ni har möjlighet för att nå en exponentiellt växande kundgrupp.

Hos IIH vet vi vad som fungerar i de olika sociala kanalerna, och kan rådgiva er om användaren, baserat på ert företag och era mål.

Det är viktigt att era aktiviteter i sociala medier blir stöttade i andra kanaler, tex genom display annonsering och AdWords för att kunna uppnå dess fulla potential. IIH Nordic kan vägleda er, så att ni skapar den bästa mixen för ert budskap och målgrupp.

Kontaktperson

Camilla Krogh Christensen

Digital Marketing Specialist
krogh@iihnordic.com

Ida Madsen

Senior SEO & CRO Specialist
ida@iihnordic.com

Content Marketing

Content marknadsföring handlar om att skapa värde för er målgrupp. Idag vill besökarna själva välja vad de vill se, de vill själva göra sin research och själva välja. Mycket av denna dialog händer på de sociala medierna.

Därför är content marknadsföring en intelligent pull strategi, som ger er en fantastisk ROI, om ni gör det på rätt sätt. IIH Nordic arbetar med content marknadsföring både för oss själva, men även för våra kunder.

Vi kan därför hjälpa er med allt från startegi till textförfattning och utförande.

Facebook

Mer än 5 miljoner svenskar använder Facebook, och fler och fler ansluter sig. Just därför är plattformen det perfekta mediet för att presentera en ny kampanj, stärka relationen med era kunder och öka er försäljning. Vi skapar mätbara resultat genom Facebook-annonsering, både för B2B och B2C företag, vilket leder till högre ROI och många nya leads.

YouTube

Över 300 timmar video laddas upp varje minut på YouTube, och platformen är ett dagligt stop i kundens köpprocess. Vi kan optimera er YouTube annonsering, så att ni visar ert budskap till den rätta målgruppen, får full valuta för en investering och integrerar YouTube till att bli en del av er digitala strategi.

LinkedIn

I takt med att LinkedIn har blivit ett allt mer populärt socialt medie, har också deras potential för effektiv annonsering ökat markant i förhållande till leadgenerering.  IIH Nordic är specialister i att nå era kunder med social annonsering. Vi har haft stor succé med LinkedIn annonser som redskap för att komma i kontakt med B2B, vilket är en möjlighet som många företag bortser från.

Remarketing

Remarketing är personliserad markandsföring, som visar er annons för just de personerna som visat intresse för er, vilket ger er en mycket högre konverteringrate.  Vi samlar in data från era besökare, så att ni kan bibehålla deras intresse  genom att annonsera direkt till dem på Google eller andra sociala kanaler. Via avancerade audience profile verktyg, kan vi samla kunddata från alla platformar och göra en cross channel remarketing-strategi.

Email-marknadsföring

E-mail marknadsföring är en av de billigaste och mest effektiva strategierna för att kommunicera med era nuvarande och framtida kunder.  E-mail marknadsföring är dialogbaserat och bygger relationer, samtidigt som den ger er fantastiska möjligheter för att testa nya ideer och mäta dess effekt. Med e-postmarknadsföring kan IIH Nordic hjälpa dig att nå alla dina intressenter direkt, där du kan vara säker på att de alltid är närvarande – direkt i inkorgen.

Display

Många tycker att det är en utmaning att skapa effektiva display annonser, som både drar till sig uppmärksamhet och som får kunderna till att utföra den önskade handlingen. IIH Nordic hjälper er med att få ut mer värde från era display kampanjer med hjälp av strategi, design, set-up och effektmätning, vilket ökar er försäljning.

Vill du veta mer? Skicka ett e-mail, eller ring oss på +45 70 20 29 19