SEARCHMETRICS

Lär känna era konkurrenters styrkor och svagheter

Searchmetrics – Avancerad SEO-analys med världens bästa SEO-tool

IIH Nordic är Partners till Searchmetrics, som i branschen anses vara det bästa SEO-verktyget till dagens datum. Verktyget, med sina djupgående analyser och imponerande mängd data, är unikt och kan ge er förståelde för SEO på ett sätt som inget annat verktyg kan ge er.

Christian Doeleman

Head of SEO & CRO

christian@iihnordic.com
51 90 60 60

Ovärderlig kunskap från Searchmetrics för optimering av er hemsida

Först och främst kan ni spara massor av tid och pengar, då ni kan arbete mer effektivt och smartare med ert SEO-arbete. Samtidigt kan ni med hjälp av Searchmetrics få överblick över era onsite-utmaningar och hur ni kan optimera den tekniska delen av er hemsida. Searchmetrics kan också hjälpa er med att få överblick över länkar, både gällande er egen och konkurrenters hemsida, och kan skapa de bästa länkarna till er hemsida, för att ni ska kunna bibehålla, eller klättra, bland positionerna hos sökmaskinerna.

Få unik insikt i era och konkurrenternas styrkor och svagheter

Searchmetrics övervakar över 700 miljoner keywords fördelade över 75 miljoner domäner, varje vecka. Detta gör att ni alltid har en tydlig överblick över hur både era och era konkurrenters hemsidor framställs hos sökmotorerna.

Searchmetrics samlar alla era SEO-tools i ett paket

I det moderna arbete med SEO används ofta många olika SEO-verktyg, och det kan vara tidskrävande att samla och kordinera data och strukturera arbetet över många verktyg. Detta kan ni nu göra mycket enklare med hjälp av alla smarta funktioner som finns i Searchmetric SEO-tool.

  • Övervaka era och konkurrenternas rankings
  • Övervaka er närvaro på de sociala medierna
  • Få konkreta anvisningar för förbättringar av teknik och content
  • Skräddarsy avancerade och svårlästa rapporter
  • Ansluta er Google Analytics och Sitecatalyst data

Genom att samla flera SEO-tools i en suite, så som till exempel ranking tools, backlink tools, crawlers samt rapportering får ni en större och mer transparant överblick.

Bästa reserach verktyget för SEO

Searchmetrics ger er data, som ni inte kan få någon annanstans, och ger er insikter som förbättrar ert slutresultat både när det gäller SEO och inline marknadsföring. Tack vare den imponerande mängd data, kan Searchmetrics SEO-verktyg ge information, som i SEO-sammanhang är helt ovärderliga.

Det endast ett par klick kan ni få information som kan ge er hemsida en rejäl skjuts.

Är ni mer synliga än era SEO-konkurrenter?
Var har ni störst online potential?
Vad är värdet på era organiska keywords?

Få tillgång till Searchmetrics

Är ni intresserade av en demonstration av ett av de bästa SEO-verktygen, som dokumenterar värdet ni kan få från Searchmetrics? Kontakta då oss för ett oförpliktigande möte.