TEALIUM

Optimera datauppsättningen med intelligent tag management

Få maximalt värde från er data med Tealium

Tealium är ett enterprise tag management-system för ambitiösa företag som vill ha den optimala överblicken över kunddata. Genom effektiv tag management och data set-up hjälper platformen er med att optimera användningen av era IT-resurser, genom att samla och integrera data över kanaler.

IIH Nordic är en certifierad partner med Tealium, och med vår tekniska expertis hjälper vi större Nordiska och internationella företag med att utnyttja Tealiums möjligheter för att få störst möjliga värde från deras data.

Steen Rasmussen

Digital Strategist & Senior Partner

steen@iihnordic.com
+46 10 888 54 45

Förbättrat samarbete med integrerad data

Genom att använda ett tag management-system kommer ni bättre kunna organisera och utnyttja er data över kanaler. Samtidigt faciliterar Tealium ett bättre samarbete över teams och avdelningar genom att integrera olika typer av tags och data i ett samlat system. En integrerad datauppsättning ger er de bästa föruttsätningarna för att förstå era kunders beteende och skapa bättre lösningar för dem.

Hjälp med GDPR

När ni arbetar med stora mängder data om era kunder, är det viktigt att följa de lagar och regler som finns. Med Tealium gör ni det enklare för er själva genom att följa GDPR, då systemet hjälper er med att säkra synlighet och överblick över er insamligt och användning av data.

Effektiv uppsättning

Samla de datakällor, integrationer och scripts som är mest relevanta för ert företag

Integrerad data

Få bättre överblick över er insamlade data och användarmöjligheterna

Ökad kundinsikt

Förstå era kunder bättre genom att integrera data om flera olika beteenden i olika kanaler.

Optimal användning av Tealium

Som certificerad Tealium partner kan IIH Nordic hjälpa er med allt från uppsättning och implementering, till löpande rådgivning, sparring och utbildning i hur man använder systemet. Tealium är ett stakt verktyg, men som kräver de rätta kompetenserna för att kunna utnyttja alla möjligheter och säkra löpande utveckling. Med starka strategiska, affärsmässiga och och tekniska kunskaper är vi redo att säkra optimal användning av Tealiums funktioner, för att ni ska kunna få maximalt värde från er investering.

Om vi vill höra mer om de möjligheter som tealium kan ge er, och hur IIH Nordic kan hjälpa er med att komma igång, är ni alltid välkomna att kontakt oss för ett oförpliktigande möte.