OM IIH NORDIC

Mest möjliga livskvalitet med hjälp av teknologi

Vi realiserar våra kunders fulla digitala potential

Med en solid erfarenhetsgrund och med över 50 dedikerade konsulter har IIH Nordic sedan 2005 arbetat med att öka värdet på digitala investeringar för såväl Danska som internationella kunder.

Mest möjliga livskvalitet med hjälp av teknologi

IIH Nordics vision handlar om livskvalitet. Vi vill vara en arbetsplats ut över det vanliga. Vi vill vara en del av att skapa och hålla kvar duktiga, motiverade och inspirerade medarbetare, som har det drivet som behövs för att konstant vara i framkant med utvecklingen och ny kunskap. Det säkrar, att våra kunder får den bästa möjliga rådgivningen, och mest möjliga värde från vårt sammarbete.

Mest möjliga värde med hjälp av den senaste teknologin och kontinuerlig utveckling av intelligenta människor

För oss är värde inte endast monetär. Värde för oss är också nöjda kunder, långvariga relationer med våra kunder och långsiktiga strategier. Vi kan självklart prata om ökad konverteringsfrekvens, ökning i trafik och en högre ROI. Men vi vill hellre fokusera på att vara innovative, på att vara nyfikna och att säkra att våra kunder får ta del av den senaste kunskapen och de bästa lösningarna för intelligent användning av teknologi.

Det är det, som gör IIH Nordic till an annorlunda byrå. Det är det, som ger oss starka, långvariga relationer till våra kunder. Det är det, som ger oss motivationen till att gå till jobbet varje dag. Slutligen, så är det just det, som säkrar er ett fantastiskt resultat från vårt sammarbete.

Förtroende

Vi arbetar med komplexa produkter, komplexa företag i en komplex digital värld. Därför är förtroende avgörande för att vi ska kunna växa – både som kollegor, men även i hög grad som samarbetspartners och rådgivare för våra kunder.

Hjälpsamhet

Vi tar hjälpsamhet på största allvar, både i vårt dagliga arbete, men också i det stora perspektivet. Vi ska leverera kvalitet, vi ska leverera resultat och vi ska stå redo att hjälpa, när någon behöver vår hjälp. Oavsett om det är en kund, en kollega eller en tidigare samarbetspartner.

Glädje

Vi har fokus på den glada medarbetaren, på det goda livet och på den goda, förtroendefyllda kundrelationen. Vi vill gå till arbetet med glädje, och vi tror på att en glädjefylld och lustbetonad inställning till våra uppgifter bidrar till att ge våra kunder extraordinära resultat.