SERVICES

Få framgång i en digital värld präglad av komplexitet

Mycket han ändrat sig sedan IIH Nordic startade 2005

Den digitala världen har blivit mångsidig – precis som IIH. Idag hjälper vi företag med en stor mängd digitala discipliner – så att de kan lyckas, i den digitala världen, som kännetecknas av komplexitet.

Vi tror på ett tätt samarbete, när vi, med utgångspunkt i data, kunskap och den senaste teknologin och kunskapen tar med er på en digital resa, som realiserar er fulla potential, och säkrar att ni är i framkant av utvecklingen.

Vårt mantra er: om ni kan mäta det, kan ni förbättra det.

Strategi

En effektiv digital närvaro kräver en stabil grund. Vi hjälper våra kunder att skapa en strategisk plan med en tydligt riktigt, och säkrar att de får mest möjligt värde för sin investering.

Data & Insights

För att kunna driva en effektiv digital framgång, är det nödvändigt att ha kontroll över sin data. Data är alltid en del av den strategi, som vi skapar för våra kunder. Vi använder dataanalys och kund insikt för att ta de rätta besluten.

Marknadsföring

Med den skarpaste insikten, och senaste teknologin arbetar vi smartare och mer effektivt med allt från SEO och SoMe till SEM, Display, YouTube och e-mail marketing.

Utbildning

Insikt krävs för att kunna arbeta smart, och uppdaterad kunskap är nyckeln till framgång i en digitalt föränderlig värld. Hos IIH delar vi med oss av vår kunskap på våra kurser, workshops och föredrag.

Vi får hjälp av IIH Nordic till våra internatioella SEO-analyser, och vi värdesätter de handlingsorienterad och insiktsfulla insikt vi får.

Rasmus Lund
Rasmus LundProject ManagerRockwool

Jag har fått mycket glädje från vårt samarbete med IIH Nordic. Jag upplever dem som det optimala bollplank bla. för att de tänker proaktivt på  Gyldendal Uddannelses vägnar.

Laura Kock
Laura KockProjektledare Gyldendal Uddannelse

IIH har varit bollplank till vår online del – både kreativt och analytiskt. De fick bitarna att falla på plats, så att vi kunde komma vidare med det väsentliga. IIH har hjärtat på rätt plats och talar klart och tydligt, fyllt med förnuft.

Brian Lund
Brian LundProject Manager, Experian

IIH Nordic är lika med kompetent rådgivning, snabba svar och fantastiska resultat. Genom att samla analytics, AdWords och SEO hos IIH, har vi fått en bättre förståelse för våra kunder och har fått en mycket högre ROI.

Anette Breith Mortensen
Anette Breith MortensenOnline Traffic Manager, Nic. Christiansen Gruppen

Man tvivlar aldrig om man hamnat på rätt plats, när man arbetar med IIH. Oavsett vem man möter därifrån är de alltid på den högsta kunskaps nivå och har en djup affärsförståelse. Det möter man sällan inom denna bransch.

Tobias Brandt
Tobias BrandtWebbredaktör, Kopenhagen Fur

IIH Nordic har hjälpt oss med SEO, konverterings optimering och AdWords under ett par år nu, och vi är otroligt nöjda med deras professionella och tillmötesgående inställning. Våra många frågor och förslag möts alltid med vänlighet och förståelse, och vi känner att IIH Nordic är ett kreativt, lösningsorienterat och modernt företag.

Jan Meincke
Jan MeinckeCenterledare