STRATEGI

Vi hjälper er att komma igång

Effektiv digital närvaro kräver att ni har en stadig grund

Som digitala experter hjälper vi våra kunder med att säkra att de har en stabil grund för att kunna skapa en strategisk plan, som etablerar er riktning och säkrar att ni kapitaliserar på era val.

Många företag skapar strategier utan att veta hur de ska kunna genomföra dem. Vi är specialister på att ställa rätt frågor, då vi förstår era utmaningar och den data som behövs för att hjälpa er. Det säkrar att ni vet vilka KPI’er, kanaler, segment och handlingar ni ska fokusera på, och hur ni ska handla baserat på er data, för att säkra att ni följer er strategi och ger er långsiktigt värde.

Henrik Stenmann

CEO

henrik@iihnordic.com
+46 10 888 54 45

Marketing strategi

En bra överblick och en samlad plan i den rätta kombinationen tillsammans med digitala aktiviteter krävs för att säkra att ni får mest möjliga värde från era resurser.

Hos IIH har vi vuxit upp i en digital värld, och vi vet vad som ska mätas och analyseras för att sätta rätt KPI’er, välja den rätta kombinationen av marknadsföreing aktiviteter och mäta dess effekt.

Digital strategi

IHH Nordic är född in i en digital verklighet.
vi är datadrivna och har under mer än 12 år utvecklat digital strategier genom att samla in, analysera och utföra baserat på data.

Vi kan hjälpa er med att komma igång med er digitala transformation genom att skapa en digital strategi tillsammans, som använder er data och resurser optimalt, för att realisera er digitala potential.

Datastrategi
Världen är komplex. Ni vadar i data, verktyg och kunskap.

790 respondenter har kårat oss till årets analytics hus fem år i rad, och vi är bland danmarks bästa på att analysera, mäta och använda data.

Vi vet hur data från olika källor kan sättas samma för att ge er en bra överblick, och vi kan hjälpa er med att skapa en data strategi som säkrar att ni har en bra överblick och förståekse, vilket ger er möjlighet för att handla baserat på data.