SØGEMASKINE-
OPTIMERING

Vi laver SEO, der kan ses på bundlinjen

Sökmaskinsoptimering – låt kunderna hitta er online

Sökmaskinsoptimering är ett billig och effektiv sätt att säkra synlighet av er service och produkter, och ökar den relevanta trafiken till er hemsida. Hos IIH Nordic har under mer än 10 år hjälpt större nordiska och internationella företag med att bli hittade av sina kunder.

Christian Doeleman

Head of SEO & CRO

christian@iihnordic.com
51 90 60 60

SEO börjar med insikt

Första steget mot värdeskapande sökmaskinsoptimering är konkret insikt i de möjligheter och utmaningar som finns framför er. Med hjälp av en analys av era nuvarande insatser ger vi er en inblick i er potential och ger er konkreta rekomendationer för SEO-handlinar, som kan skapa värde på kort och lång sikt.

Baserat på de utmaningar som just ert företag står framför, utarbetar vi tillsammans en strategi, som kan hjälpa er med att skapa synlighet och växt.

En del av strategin

Hos IIH Nordic tror vi på, att samspelet mellan de enskilda kanalerna spelar stor roll för att nå ett bra resultat. Om alla fokuserar på samma sak, når vi vårt mål fortare.

Därför fokuserar vi på att göra en SEO-strategi, som stöttar era överordande målsättingar och er marketing mix. På detta sätt, säkrar vi att SEO blir en integrerad del av er samlade digitala marknadsföringsstrategi – och bidrar till att ni kan nå era mål.

Så hjälper vi er med att skapa tillväxt

Med vår specialistkunskap hjälper vi er med att identifiera de mest relevant och effektiva SEO-handlingarna, för att ni ska få mest möjliga värde från er investering. Med fokus på att skapa mer relevant trafik av hög kvalitet kommer ni märka att sökmaskinsoptimering är en långsiktig investering, som ger er ökad tillväxt.

 • Analys och kartläggning av potential

 • Löpande optimering

 • Flytta hemsidor

 • Optimering av teknisk uppsättning

 • Global SEO-startegi

 • Utbildning och vidareutveckling av medarbetare

CASE: Internationell SEO-strategi åt Rockwool

Rockwool är en av ledarna inom den globala isoleringsbranchen. Organisationen finns representerad i över 35 länder och är marknadsledare i många europeiska länder. Rockwools huvudkvarter ligger i Hedehusene nära Köpenhamn, men är representerat genom lokala kontor i många olika länder.

 • Backgrund

  Rockwool själjer inte direkt online, men deras websida är ändå en viktig del av deras säljprocess, då den ger kunderna trovärdig vägledning online. Rockwools digitala strategi skapas på huvudkontoret i Danmark, men det är de lokala webredaktörrna i varje land som är ansvariga för att skapa relevant innehåll baserat på deras lokakännedom. Rockwool hade en önskan om att kunna ge sina lokala webredaktörer rätt verktyg och kunskap om SEO, för att starta en internationell insats för att öka den samlade synligheten globalt.

 • Lösning

  Omfattande SE-analys av tre utvalda länders hemsidor, med rekomendationer för sökord, innehållsoptimering och tekniska förbättringar. Listor till varje lands webredaktör med spcifika uppgifter, uppskattad tid för varje uppgift och SEO-potentialen för varje uppgift. Även Searchmetrics träning med alla lokala webredaktörer så att de får den nödvändiga kunskapen för att optimera de lokala hemsidorna.

 • Effekt

  Projektet blev en så stor succé att IIH Nordic fortsatte med att lansera projektet till ytterligare 12 europeiska och nordamerikanska marknader. Projektet har resulterat i en ökad organisk synlighet – flera konton har ökat sin synlighet med över 100% Rockwools huvudkvarter följer nu utvecklignen över alla länder genom en smart Dashboard-funktion i Searchmetrics.

SEO med internationaellt format

SEO är ett komplext ämne, där många olika fakotorer ska spela tillsammans – och det blir inte enklare när ni arbetar i flera olika länder. Vi har stor erfarenhet av internationell SEO och har hjälp en lång lista av både Danska och internationella företag att skapa en långsiktig och hållbar startegi för global SEO och säkra deras organiska synlighet i flera länder.

Utnyttja er SEO-potential

Hos IIH Nordic hjälper vi er med rådgivning, utförande och undervisning som passar era behov. Tillsammans skapar vi en plan för hur ert företag bäst når era mål och utnyttjar er SEO potential.

Vill ni höra mer om hur ett ökat SEO-fokus kan bidra till er växt, är ni välkoman att kontakta oss. Vi tittar på er hemsida och gör en rapport över vad vi kan hjälpa er med.